Snorkling

Snorkling

Upplev Smögens undervattenliv genom snorkling!

Smögen har som sagt många underbara platser, aktiviteter och sevärdheter att erbjuda. Men det finns ännu mer att uppleva – nämligen under ytan!

Detta är en aktivitet som är mycket uppskattad och man får möjligheten att ta del av det rika undervattenslivet som finns i Smögen med omnejd. Vidare är det en aktivitet som är populär vid svensexor och möhippor, just för att det är ett starkt minne som man kan bära med sig resten av sitt liv. Det är också en aktivitet som leder till riktigt fina och unika bilder som kan visas senare vid bröllopet. 

 

På Smögen finns det två dykcenter, där Kon-tiki är det som ligger mest centralt längst ut vid bryggan. Inför snorkling-sessionerna så får man ta del av en specifik kurs för att ta dykcertifikat (vilket krävs för att få dyka). Man får lära sig att använda utrustningen så att allt går rätt till när man dyker. Kurserna är avsedda för såväl nybörjare som avancerade individer.

Oftast så förekommer det turer tillsammans med en ledare som har hand om båten och utrustningen. Vidare så snorklar man vis specifika dykplatser, där man vet att dykningen kommer gå säkert till och där man kan ha större uppsyn över deltagarna. Vissa snorklingspaket inkluderar även mat och dryck.

maldiverna-snorkeling-snorkling-maldives_4
img_1293_51f66f71e087c32ed4ae1476

Samarbetspartners

The Zen Life e-book

Our famous e-book with 300+ pages of Zen Life information.

Whales greatest hits

The absolute best of our own Zen Life whale recordings.

Limited edition stickers

A pack of 300 limited edition Zen Life bumper stickers.