Kajak

Kajak

Kajakupplevelse i Smögen – ett minne för livet!

Smögen erbjuder lugna vatten i flera kilometer och vad är bättre än att faktiskt uppleva detta genom en skön kajakupplevelse? Man kan paddla kajak längs hela Smögenbryggan och ut genom ”Smyghålet” som befinner sig längst västerut och ut i skärgården. En magisk upplevelse som man sent kommer glömma. Att paddla kajak är något som man kan göra på egen hand, med familjen eller varför inte som en företagsaktivitet.

Kajak kräver att man samarbetar för att båten skall förflytta sig i rätt riktning, men måste lyssna på varandra och hjälpas åt – en perfekt aktivitet för teambuildning.

 

Tillhörande utrustning och själva kajaken kan hyras på plats och man kan även få ta del av instruktionslektioner om man så vill. Det finns utrustning för både nybörjare med mer stabilitet och för avancerad nivå med mer fart.

Oftast så genomförs kajakupplevelser som en gruppaktivitet, vilket återigen passar bra för gruppens teambuilding. Vidare så kan man även välja olika sorters utflykter med guide, som kan vara dagslånga alternativt om man vill paddla på egen hand. Det finns även kvällsturer eller specifika rundor som tar en till olika badplatser. Vilken runda man än väljer så är en kajakupplevelse i Smögen en riktig upplevelse och ett minne för livet! 

kayak-och-fritid-
kajak-storsjon

Samarbetspartners

The Zen Life e-book

Our famous e-book with 300+ pages of Zen Life information.

Whales greatest hits

The absolute best of our own Zen Life whale recordings.

Limited edition stickers

A pack of 300 limited edition Zen Life bumper stickers.